Kom, kom igen!

- med Susanne Lind

En rörelsefylld lekstuga med mycket delaktighet, musik, sång och dans. Folkmusikerna Susanne Lind och Marco Rios presenterar sånglekar från när och fjärran. Hur leker man i Taiwan och Nigeria, i Peru och Skaraborg?

Tittut amigo!

- med  Kerstin Wikström

Tittut Amigo! Tittut min vän! Ett mycket interaktivt musikprogram för barn och familjer där även de minsta barn kan hänga med. Det blir både ”prova på instrument”, ramsor, vaggvisor, cha-cha, rock, hip hop m.m. Ett sjungande, gungande musikprogram där alla kan delta i rörelse, rytm, dans och sång! 

Hej Amigo!

- med Natalie Knutzen

"Hej amigo!" betyder "Hej min vän!" eller "Hej min kompis!" och är en vänlig hälsning på spanska. Familjekonserten med samma namn är ett perfekt tillfälle att på ett lekfullt och roligt sätt få stifta bekantskap med olika språk, sånger, rytmer och danser som samba, reggae och hiphop! Några av sångerna har tidigare hörts i barnprogram på SVT och i barnradion.

sambalele.jpg

Sambalelê

- med Ruth Safira

Sambalelê är namnet på en flicka från Brasilien och är ett interaktivt musikprogram för barn där både musik, sång, dans och rörelser ingår och där barnen får mycket plats att själva delta. Marco och Ruth bjuder på samba från Brasilien, cumbia från Colombia, huayno från Peru, cha-cha från Kuba och mycket mera. Sångerna är på svenska med några inslag av portugisiska och spanska. I de flesta länder i Latinamerika hör musik, sång och dans ihop och sprids till alla åldrar på fester och högtider av olika slag. 

Fröken fräken möter La paloma

- med Susanne Lind

Musik ska byggas utav glädje är budskapet när Fröken Fräken möter La Paloma. I Marco Rios och Susanne Linds latinameriskaraborgska famn, får du njuta av latinamerikanska och svenska sånger, schlagers och folklåtar på sång, fiol, gitarr och slagverk. På svenska, spanska och portugisiska.

susanne_lind_och_marco_rios_org2_edited.